Bent u op zoek naar een inspirerende workshoplocatie in het centrum van Groningen?

Restaurant ‘t Feithhuis biedt verschillende sfeervolle ruimtes voor uw workshop of training. Ondanks de ligging in het bruisende stadscentrum nabij de Grote Markt is het monumentale pand een oase van rust. De verschillende ruimtes zijn zo ingericht dat u ongestoord uw workshop of training kunt geven. Bekijk hier onze zalen

Eten & drinken

Wilt u uw workshop combineren met ontbijt, lunch, borrel of diner?  We bieden verschillende mogelijkheden voor groepen. Nieuwsgierig naar onze groepsmenu’s? Bekijk ze hier.

Maatwerk

Tijdens de workshop of training zal uw persoonlijke gastvrouw of gastheer erop toezien dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Gastvrijheid staat bij ons voorop en we denken graag met u mee. We bieden verschillende arrangementen maar zijn door onze ruime ervaring op dit gebied ook in staat om tegemoet te komen aan bijzondere wensen.  In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Faciliteiten

Onze workshoplocatie beschikt over alle benodigde faciliteiten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. U kunt gebruik maken van diverse audiovisuele middelen, gratis wifi en een flip-over en schrijfgerei. Heeft u bijzondere wensen of een speciaal verzoek, neem dan even contact met ons op via 050 820 0380. We staan uw graag te woord!

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.