Heerlijk genieten met je vriendinnen, partner of familie!

De Feithhuis High Tea bestaat uit diverse koude en warme hapjes, zowel hartig als zoet. Uiteraard geserveerd met jam en clotted cream de lekkerste scones en de heerlijkste losse thee van Bradleys. Voor de Kids tot 12 jaar hebben we een super leuke Kids High Tea. Daarbij zitten ook sandwiches en veel meer zoals poffertjes! De High tea is te reserveren vanaf 10:30 doordeweeks en op vrijdag & zaterdag vanaf 14:00.

Reserveren

klik hier

Reserveer als event

Offerte aanvragen

Iets te vieren?

Wij kunnen jullie als gezelschap ontvangen met een heerlijk glas Cava bij de High Tea! Willen jullie een Babyshower vieren? Dat is ook mogelijk: in overleg kunnen jullie een aparte ruimte huren en versieren zoals jullie dat willen.

Groepen

De High Tea is altijd gezellig tijdens een dagje uit in Groningen. Maar ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. Feithhuis serveert de High Tea in Buffetvorm tot 50 personen. Bruiloften, personeelsfeesten en familiedagen krijgen een feestelijk tintje als de High Tea geserveerd wordt.

Bestellen voor thuis

Hightea bij je thuis? Bestel online de High Tea en geniet thuis van onze hapjes. Het is elke dag mogelijk om uw bestelling af te halen tussen 10:00-17:00. Bestellingen kunnen tot een dag van te voren gemaakt worden tot uiterlijk 18.00 uur. Voor het maken van een bestelling kun je deze link gebruiken.

Bereikbaarheid

Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station.

Reserveren

Feithhuis is zeven dagen in de week geopend. Vanaf 10:30 uur bent u welkom voor ontbijt en tot 23:00 uur kunt u binnenlopen voor een borrel. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend. Reserveer eenvoudig online of bel naar 050 313 5335

Nieuwsgierig naar wat we serveren?

Bekijk hier onze Menukaart