Lekker shoppen in centrum Groningen? Maak er een feestje van met de High Tea bij ‘t Feithhuis!

Onze Feithhuis High Tea bestaat uit: diverse soorten gebak van Meester Boulanger Haafs uit Haren, vegetarische quiche, mini sandwiches belegd met zalm, kipmayonaise en roomkaas met bieslook, scones en muffins, lemon curd en clotted cream. Daarbij drink je de beste thee van Bradley’s.

Geniet met familie of vriendinnen van een leuke middag High Tea. Ontmoet elkaar in het centrum van Groningen, aan de rand van de Grote Markt. We heten je graag welkom in ons monumentale pand of onze prachtige stadstuin. Bekijk hier onze verschillende High Tea arrangementen.

Vers & huisgemaakt

Traditioneel wordt de High Tea na de lunch geserveerd maar in ‘t Feithhuis ben je van ‘s ochtends vroeg tot vier uur ‘s middags welkom voor deze lekkernij. Onze High Tea wordt gemaakt van uitsluitend verse ingrediënten, diverse gebaksoorten, warme scones en muffins en o.a. diverse sandwiches.

Iets te vieren?

Ga dan voor onze Royal High Tea! U wordt feestelijk ontvangen met een glas Cava en schuift dan aan voor een heerlijke High Tea. Deze is als de Feithhuis High Tea maar dan uitgebreid met luxe bonbons en heerlijke macarons.

High Tea voor groepen

De High Tea is uitstekend geschikt als intermezzo tijdens een dagje uit in Groningen. Maar ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. ‘t Feithhuis serveert de High Tea in buffetvorm tot 150 personen. Bruiloften, personeelsfeesten en familiedagen krijgen een feestelijk tintje als de High Tea geserveerd wordt.

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station.

Reserveren

’t Feithhuis is zeven dagen in de week geopend. Vanaf 10:30 uur bent u welkom voor ontbijt en tot 23:00 uur kunt u binnenlopen voor een borrel. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend. Reserveer eenvoudig online of bel naar 050 820 0380

Nieuwsgierig naar wat we serveren?

Bekijk hier onze High Tea arrangementen