• Wat zijn de openingstijden van Feithhuis?

We zijn elke dag geopend van 10.30 tot 23.00 uur. Wil je bij ons een zaal huren voor bijvoorbeeld een vergadering dan kun je al vanaf 08.00 uur ’s morgens terecht. Onze keuken sluit om 21.00 uur. Wil je na 21.00 uur nog wat eten? Bekijk dan onze uitgebreide borrelkaart.

  • Moet je van te voren reserveren?

Je kunt altijd zo bij ons binnen lopen maar wil je absoluut zeker zijn van een plek dan raden we je aan om even te reserveren. Dat kan heel gemakkelijk online of via 050-3135335

  • Ik zit in een rolstoel. Is Feithhuis wel toegankelijk voor mij?

Onze achteringang en de gehele benedenverdieping is rolstoel toegankelijk. De achteringang bereik je via de steeg aan de rechterzijde van het pand.

  • Ik wil graag met een groep komen eten? Is dat mogelijk?

Zeker is dat mogelijk! Feithhuis is bij uitstek geschikt voor grote groepen. Bekijk hier ons aanbod.

  • Ik heb een intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Kan ik gewoon bij jullie komen eten?

In 9 van de 10 gevallen is dat geen probleem. Wel is het belangrijk om in geval van voedselintolerantie of allergie even contact op te nemen met onze afdeling reserveringen via 050-3135335

  • Kan ik bij Feithhuis ook op rekening eten?

Ja, dat kan wanneer je met een groep of bedrijf komt eten of borrelen. Laat dit wel even van tevoren weten zodat de benodigde bedrijfsgegevens tijdig bij ons bekend zijn. Wij vragen op de avond zelf dan om een legitimatiebewijs.

  • Ik heb een klacht. Waar kan ik dit kenbaar maken?

Feithhuis staat voor kwaliteit en optimale service en ons doel is om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten stappen. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat. Mocht dat het geval zijn dan horen we dat graag. Op de dag of avond zelf kun je dit aangeven bij de leidinggevende. Op een later tijdstip telefonisch of via de mail.

  • Mijn vraag staat hier niet bij

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via 050-3135335 of via het@feithhuis.nl