Heb jij de nieuwe zalen & kamers al bekeken? Sinds de verbouwing zijn alle zalen & kamers geoptimaliseerd met nieuw interieur en apparatuur. Geschikt voor meetings, events, diners, high teas, feesten, congressen, promoties, bruiloften en meer. Voor groepen boven de 30 verwijzen we graag naar de Stadszaal. Is het gezelschap wat kleiner? Bekijk dan de kamers.

Events

Aanvraag

Vergaderen

Aanvraag

Private Dining

Aanvraag

Arrangementen

Aanvraag

Bekijk alle ruimtes

Stadszaal

75 M²

Bekijk de ruimte

Sintjankamer

35 M²

Bekijk de ruimte

Martinikamer

30 M²

Bekijk de ruimte

Quintuskamer

35 M²

Bekijk de ruimte

Feithhuis biedt met haar ruime ervaring en unieke uitstraling al sinds 1994 een plek voor de meest uiteenlopende evenementen. Men weet ons te vinden voor het vieren van promoties, bruiloften, familie-uitjes, zakelijke events, kortom voor zeer diverse aangelegenheden. Spoedig is zijn de ruimte’s en het groepsaanbod zichtbaar op onze website. Informeer voor nu via Offerte aanvragen.

Eten & drinken

Onze zalen zijn te boeken in combinatie met ontbijt, lunch en/of diner.

Bijzondere wensen en maatwerk

Heeft u bijzondere wensen t.a.v. de aankleding van de zaal of heeft u specifieke ideeën m.b.t. entertainment? Dan denken we graag met u mee. We hebben al vele events mogen organiseren en door die ruime ervaring weten we als geen ander dat persoonlijk contact erg belangrijk is. Wanneer u bijzondere wensen heeft dan bespreken we onder het genot van een kop koffie graag de mogelijkheden.

Groot gezelschap?

Wilt u voor een groot gezelschap een zaal huren? Feithhuis biedt verschillende mogelijkheden. De mogelijkheid bestaat om een verdieping of zelfs het gehele pand te huren. Daarnaast werken wij met diverse externe partners waaronder o.a. de Martinikerk. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Nieuwsgierig naar onze zalen?

Bekijk ze hier