Wilt u een zaal huren in centrum Groningen op een plek waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan?

Restaurant ‘t Feithhuis biedt met haar ruime ervaring en unieke uitstraling al sinds 1994 een plek voor de meest uiteenlopende evenementen. Men weet ons te vinden voor het vieren van promoties, bruiloften, familie-uitjes, zakelijke events, kortom voor zeer diverse aangelegenheden. Bekijk hier onze arrangementen en zalen. 

Eten & drinken

Onze zalen zijn te boeken in combinatie met ontbijt, lunch, borrel en/of diner. Ook bestaat er de mogelijkheid om met een grote groep te genieten van een exclusief high tea buffet.

Bijzondere wensen en maatwerk

Heeft u bijzondere wensen t.a.v. de aankleding van de zaal of heeft u specifieke ideeën m.b.t. entertainment? Dan denken we graag met u mee. We hebben al vele events mogen organiseren en door die ruime ervaring weten we als geen ander dat persoonlijk contact erg belangrijk is. Wanneer u bijzondere wensen heeft dan bespreken we onder het genot van een kop koffie graag de mogelijkheden.

Groot gezelschap?

Wilt u voor een groot gezelschap een zaal huren? ’t Feithhuis biedt verschillende mogelijkheden. De mogelijkheid bestaat om een verdieping of zelfs het gehele pand te huren. Daarnaast werken wij met diverse externe partners waaronder o.a. de Martinikerk. Vraag een offerte aan voor meer informatie of bel ons direct op 050 820 0380

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Nieuwsgierig naar onze zalen?

Bekijk ze hier