Bent u op zoek naar een inspirerende trainingslocatie in het centrum van Groningen?

Restaurant ‘t Feithhuis biedt verschillende sfeervolle ruimtes voor uw training of workshop. Ondanks de ligging in het bruisende stadscentrum nabij de Grote Markt is het monumentale pand een oase van rust. De verschillende ruimtes zijn zo ingericht dat u ongestoord uw training of workshop kunt geven.

Eten & drinken

Wilt u uw training combineren met ontbijt, lunch, borrel of diner?  We bieden verschillende mogelijkheden voor groepen. Nieuwsgierig naar onze groepsmenu’s? Bekijk ze hier.

Faciliteiten

Onze trainingslocatie beschikt over alle benodigde faciliteiten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. U kunt gebruik maken van diverse audiovisuele middelen, gratis wifi en een flip-over en schrijfgerei. Heeft u bijzondere wensen of een speciaal verzoek, neem dan even contact met ons op via 050 820 0380. We staan uw graag te woord!

Maatwerk

Tijdens de training of workshop zal uw persoonlijke gastvrouw of gastheer erop toezien dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Gastvrijheid staat bij ons voorop en we denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. We bieden verschillende arrangementen maar zijn door onze ruime ervaring op dit gebied ook in staat om tegemoet te komen aan bijzondere wensen. Wilt u uw arrangement bijvoorbeeld combineren met een bedrijfsfeest of wilt u uw training of workshop laten cateren op een bijzondere locatie? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.