‘t Feithhuis: de locatie voor uw netwerkborrel in Groningen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw netwerkborrel in Groningen? In de nabijheid van de Grote Markt, tegenover de Martinikerk, vindt u ‘t Feithhuis. Een modern stadscafe in een historisch pand. Bij uitstek dé plek om uw netwerkborrel te organiseren.

Waarom uw netwerkborrel bij ‘t Feithhuis?

‘t Feithhuis heeft ruime ervaring in het faciliteren van netwerkborrels. Zo is ‘t Feithhuis de plek waar Groningse ondernemers uit de ICT-wereld elkaar ontmoeten tijdens de tweewekelijkse ICT-borrel. Maar ook het UMCG organiseert bij ‘t Feithhuis haar vaste netwerkborrels.

Wij verzorgen netwerkborrels voor groepen tot wel 250 personen. U kunt voor uw netwerkborrel gebruik maken van onze bar of van onze sfeervolle bovenverdieping. In overleg kan er gezorgd worden voor een bijpassend borrelarrangement, diverse proeverijen en een aansluitend diner.

Is de temperatuur geschikt om buiten een borrel te doen, dan ontvangen wij u graag op ons terras. We beschikken over een grote zonnige stadstuin met terras en buitenbar. Ons terras bevindt zich op een unieke plek in het centrum van Groningen, net achter de Grote Markt.

Maatwerk

Heeft u speciale wensen voor de aankleding, entertainment of de hapjes en drankjes? Laat het ons weten en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel naar 050 313 5335 of mail naar het@feithhuis.nl.

Bereikbaarheid

De reden waarom veel bedrijven kiezen om een netwerkborrel bij ‘t Feithhuis te organiseren is natuurlijk ook de fantastische locatie in hartje Groningen.

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station.