Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een borrel met 10 of met 200 gasten, zakelijk of particulier, Restaurant ’t Feithhuis heet u van harte welkom!

In de sfeervolle entree bieden wij een grote open ruimte met gezellige bar, perfect voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel. Wilt u liever met een besloten groep een ruimte huren voor een afscheidsborrel, promotie of jubileum? Ook dat is geen probleem. ‘t Feithhuis bied verschillende mogelijkheden en is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt in Groningen.

Borrelarrangementen

Naast een borrel mogen de hapjes natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen voor een borrelarrangement dat past bij uw wensen. Alle hapjes komen vers uit eigen keuken en lopen uiteen van een schaal Hollandse bitterballen tot culinaire borrelgerechten. Bekijk hier onze borrelarrangementen.

Zakelijke borrel

‘t Feithhuis heeft ruime ervaring in het faciliteren van zakelijke borrels. Zowel in ’t Feithhuis als op locatie hebben we de afgelopen jaren diverse borrels georganiseerd voor o.a. opdrachtgevers als VNO-NCW Noord, BelSimpel, Transcom, de RUG en het UMCG. Heeft u als bedrijf iets te vieren dan denken we graag met u mee over de invulling van hapjes, drankjes en desgewenst ook aankleding en entertainment.

Borrelen in onze binnentuin

Als het weer het toelaat heten we u en uw gezelschap van harte welkom bij de buitenbar op ons terras. Met uitzicht op het Groninger Forum en voldoende zon- en schaduwplekken biedt het Feithhuis terras een heerlijke plek om uitgebreid te borrelen.

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station.

Direct online reserveren?

Boek via de website of neem vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen 050 820 0380