Home Arrangementen

Arrangementen

High Wine

Geniet van een uitgebreide proeverij in combinatie met heerlijke bijpassende wijnen. De perfecte afsluiter na een dagje shoppen of een week hard werken!

Workshoplocatie

U wilt een workshop geven en bent op zoek naar een locatie in het centrum van Groningen? Restaurant ‘t Feithhuis biedt verschillende sfeervolle en inspirerende ruimtes voor uw training of workshop.

Trainingslocatie

Bent u op zoek naar een inspirerende trainingslocatie in het centrum van Groningen? Restaurant ‘t Feithhuis biedt verschillende sfeervolle ruimtes voor uw training of workshop. Ondanks de ligging in het bruisende stadscentrum nabij de Grote Markt is het monumentale pand een oase van rust. De verschillende ruimtes zijn zo ingericht dat u ongestoord uw training of workshop kunt geven.

Zaalverhuur

Wilt u een zaal huren in centrum Groningen op een plek waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan? Restaurant ‘t Feithhuis biedt met haar ruime ervaring en unieke uitstraling al sinds 1994 een plek voor de meest uiteenlopende evenementen. Men weet ons te vinden voor het vieren van promoties, bruiloften, familie-uitjes, zakelijke events, kortom voor zeer […]

BBQ Arrangementen

Gezellig met vrienden, familie of collega’s uitgebreid genieten van de zomerzon op ons terras en van één van onze barbecue arrangementen:

Borrelarrangementen

Borrelarrangement boeken? Bent u op zoek naar een mooie locatie in centrum Groningen voor een borrel met vrienden, familie of collega’s? Naast de Martinikerk aan de Grote Markt vindt u ons karakteristieke pand dat beschikt over verschillende ruimtes en een stadstuin met groot terras en buitenbar.

Babyshower High Tea

Is er iemand uit je familie of vriendenkring in verwachting en wil je de aanstaande mama graag verrassen? Organiseer een Babyshower High Tea in Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis in Groningen!

Walking dinner

Het Walking dinner arrangement is bij uitstek de gelegenheid om al het moois uit de noordelijke regio te proeven op het bord. In 5 tot 8 gangen laten we uw gasten kennismaken met onze ambachtelijke keuken. Op locatie en in het Feithhuis verzorgden wij dit informele diner al meermaals in een exclusieve setting voor o.a. Bel Simpel […]

Galadiner

Een exclusief diner tijdens uw congres, bedrijfsfeest of gala verzorgen wij in het Feithhuis of in een prachtig aangeklede Martinikerk. Smoking, champagne en de mooiste gerechten in een exclusieve setting. Eerdere opdrachtgevers waren o.a. de Nederlandsche Orthopaedische Vereniging, de RUG en de Jonge Noordelijke Ondernemers. Waarom kiezen voor het Feithhuis? Jullie zijn toch een stadscafé en […]

Catering tijdens een netwerkevent

Organiseert u een netwerkevent en wilt u catering op locatie? Ontmoeten en verbinden onder het genot van lekker eten en drinken, dat is waar het Feithhuis voor staat. Niet zo vreemd dus dat wij graag gastheer zijn voor uw zakelijk event. Opdrachtgevers boekten het Feithhuis exclusief voor netwerkbijeenkomsten tot wel 450 personen waaronder SNN, VNO-NCW Noord en […]