Home Arrangementen

Arrangementen

Culinaire wandeling

De stad Groningen verkennen in combinatie met lekker eten en drinken? Dat kan! In samenwerking met Culinair Wandelen bieden we een speciaal Feithhuis arrangement aan. 

Groepslunch

Lunchen of brunchen met een groot gezelschap doe je in ’t Feithhuis! Zowel à la carte als buffet. 

Groepsdiner

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie waar u met een grote groep kunt dineren? Wij verzorgen diners voor groepen van 10 tot 200 personen.

High Wine

Geniet van een uitgebreide proeverij in combinatie met heerlijke bijpassende wijnen. De perfecte afsluiter na een dagje shoppen of een week hard werken!

Workshoplocatie

U wilt een workshop geven en bent op zoek naar een locatie in het centrum van Groningen? Restaurant ‘t Feithhuis biedt verschillende sfeervolle en inspirerende ruimtes voor uw training of workshop.

Trainingslocatie

Bent u op zoek naar een inspirerende trainingslocatie in het centrum van Groningen? Restaurant ‘t Feithhuis biedt verschillende sfeervolle ruimtes voor uw training of workshop. Ondanks de ligging in het bruisende stadscentrum nabij de Grote Markt is het monumentale pand een oase van rust. De verschillende ruimtes zijn zo ingericht dat u ongestoord uw training of workshop kunt geven.

Zaalverhuur

Wilt u een zaal huren in centrum Groningen op een plek waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan? Restaurant ‘t Feithhuis biedt met haar ruime ervaring en unieke uitstraling al sinds 1994 een plek voor de meest uiteenlopende evenementen. Men weet ons te vinden voor het vieren van promoties, bruiloften, familie-uitjes, zakelijke events, kortom voor zeer […]

BBQ Arrangementen

Gezellig met vrienden, familie of collega’s uitgebreid genieten van de zomerzon op ons terras en van één van onze barbecue arrangementen:

Borrelarrangementen

Borrelarrangement boeken? Bent u op zoek naar een mooie locatie in centrum Groningen om te genieten van een borrelarrangement met vrienden, familie of collega’s? Naast de Martinikerk aan de Grote Markt vindt u ons karakteristieke pand dat beschikt over verschillende ruimtes en een stadstuin met groot terras en buitenbar. Of u nou een locatie zoekt voor […]

Babyshower High Tea

Is er iemand uit je familie of vriendenkring in verwachting en wil je de aanstaande mama graag verrassen? Organiseer een Babyshower High Tea in Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis in Groningen!