Bent u op zoek naar een terras in Groningen voor ontbijt, lunch, diner óf een borrel? ‘t Feithhuis heeft een van de mooiste stadstuinen van Groningen, met 150 zitplaatsen.

Geniet van ons besloten terras in het centrum van Groningen. U vindt ons terras naast de Martinikerk aan de Grote Markt.

“Van buiten lijkt ’t Feithhuis een klassiek eetcafé, maar wie naar binnen loopt en de achtertuin (beter nog: het dakterras!) weet te vinden, waant zich in een hidden gem midden in de Groningse binnenstad.” – De 11 beste verborgen terrassen van Nederland – Esquire.nl

Dineren op het terras

Windstil, afgesloten van de doorgaande weg en met een jazzmuziekje op de achtergrond. Wijntje op tafel en de zomerzon op de achtergrond. Geniet van een diner bereid met biologische en lokale ingrediënten. Nieuwsgierig naar onze menukaart? Bekijk het menu online.

Ontbijt en lunch

De dag beginnen met een goed ontbijt of brunch? Ervaar waarom de Esquire ons een hidden gem in de Groningse binnenstad noemt. Op onze ontbijt- en lunchkaart vindt u een selectie van huisgemaakte, biologische en lokale gerechten.

“Goede plek in het centrum van Groningen, mooie terrastuin, goede bediening, lekker eten… kortom, vooral bezoeken!” – Frank van der Linden

“Heerlijk ontbijt buiten op het terras. #genieten” – Sandy van Hoorn-Jurriens

Borrelen op het terras

Een dagje wezen shoppen? De vrijdagmiddagborrel voortzetten? Of gewoon met vrienden een drankje doen bij onze buitenbar? U bent welkom! Naast de bier- en wijnkaart bieden we huisgemaakte borrelhapjes. En wordt het te fris buiten? Dan stapt u zo naar binnen om in onze lounge verder te borrelen.

Feestje op het terras

Heeft u iets te vieren? Een jubileum of promotie bijvoorbeeld? Ook dan faciliteren wij graag met ons terras. Voor kleine groepen of grote groepen bieden wij diverse arrangementen. Belt u naar 050 – 313 5335 om te vragen naar de mogelijkheden of mail naar info@feithhuis.nl.

High Tea op het terras

Even een momentje van rust en bezinning nodig tijdens een dagje winkelen in Groningen? Geniet van Bradley’s thee naar keuze en gebak en bonbons. Of geniet van één van onze High Tea Arrangementen.

“Eindelijk een restaurant waar ze mij niet afwimpelen met een notenallergie. Vaak hoor ik dat ik het dan beter niet kan doen. Nu een restaurant gevonden waar ik alles van de high mag hebben! En gelukkig maar, want ik vond het allemaal heerlijk! De prijs en wat je ervoor krijgt is het zeker waard! Hier kom je ontspannen en met een volle buik van alle heerlijkheden weer vandaan! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Tot snel!” – Esmeralda Kenter