Home Feithhuis Ambitie Werken bij ’t Feithhuis

Werken bij ’t Feithhuis

Medewerker Bar (fulltime)

Onze fulltime medewerkers bar zijn de perfecte barista’s, oftewel op en top gastheer achter de bar. Je vindt het fijn om verantwoordelijkheid te dragen en stuurt andere bar medewerkers aan in de werkuitvoering en begeleiding. Daarnaast ben je ook een voorbeeld in het uitvoeren van werkzaamheden, zoals de bereiding van dranken, maar met name passie […]

Medewerker bediening (fulltime)

Als medewerker bediening assisteer je onze teamleiders en coördineer/regel je de werkzaamheden van de medewerkers met betrekking tot het bedienen van gasten in het restaurant en bij partijen. Je vindt het fijn om verantwoordelijkheid te dragen en stuurt een groep medewerkers bediening aan in de werkuitvoering en begeleiding. Daarnaast ben je ook een voorbeeld in […]

Zelfstandig werkend kok

’t Feithhuis is al ruim 20 jaar dé ontmoetingsplaats van Groningen voor lunch, borrel en diner. Komend jaar zetten we de tent op de kop met vernieuwende plannen op het gebied van eten, duurzaamheid, interieur en online! We willen dat onze gasten het ambacht in onze producten en gastvrijheid proeven en hechten veel waarde aan […]

Medewerker Bar / Barista (parttime)

Onze medewerkers bar zijn de perfecte barista’s, oftewel op en top gastheer achter de bar. Ze hebben een passie voor de bereiding van dranken, maar met name voor het product koffie en alles wat daar mee te maken heeft. Ze vinden het een uitdaging om in een service gericht bedrijf met een MVO visie te […]

Parttime afwasser

Als parttime medewerker in de afwas faciliteer je zowel de bediening als de keuken met de aanvoer van schoon servies, bestek en keukenmaterialen. Je zorgt er voor dat alle aanvoer van vuile vaat snel door de vaatwasser gaat en vervolgens distribueer je alles naar de juiste opslagplek of afdeling. Je bent een harde werker en […]

Medewerker bediening (parttime)

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca en komt een glimlach bij jou vanzelf? Bij ’t Feithhuis houden we van mensen en hun omgeving, zijn we zo duurzaam als we kunnen en maken zoveel mogelijk plezier. Functieomschrijving: ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen, geven van informatie doorgeven van bestellingen aan keuken […]