Home Schrijfcafe

Schrijfcafe

10869524_864937676890672_2960010090231739813_o

Schrijven, dat witte lege vel, die lijntjes in dat mooie boekje…

Er zijn zoveel verhalen te vertellen over je leven, vragen te beantwoorden en wensen te ontdekken. En toch lukt het niet. Geen tijd, geen inspiratie, geen rust en duizenden redenen waarom het nu net even niet kan. Daarom kun je elke tweede zondag van de maand naar het schrijfcafé in ’t Feithhuis komen!

Schrijven in ’t Feithhuis

Het schrijfcafé is de plek waar het schrijven wel gaat lukken. Schrijfplek helpt je om, waar je ook bent en hoe weinig tijd je ook hebt, de rust en inspiratie te vinden om te luisteren naar jezelf en het op papier te zetten.

Of je nu vijf minuten of een paar uur de tijd hebt, het verhaal vindt zijn weg. Dat is spannend, verrassend en vooral leuk. Schrijf je graag bijvoorbeeld dagboeken, gedichten, kaarten of brieven? Of schrijf je niet en zou je het wel willen? Laat dan het schrijfcafé jouw schrijfplek zijn.

Methodiek

Aan de hand van verschillende oefeningen ervaar je hoe je inspiratie vindt en gebruikt in jouw verhaal. De bijeenkomsten staan op zichzelf, dus je kunt komen wanneer en zo vaak je wilt. Er is geen schrijfervaring en voorbereiding nodig.

Meedoen?

Kosten zijn €15,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via Facebook maar gewoon langskomen mag ook! Het schrijfcafé is van van 10.30 uur tot 12.30.

Meer informatie