Home Uitgebreid genieten met Pasen

Uitgebreid genieten met Pasen

Uit eten met de de Paasdagen? Geniet in het centrum van Groningen van een uitgebreide Paasbrunch bij ’t Feithhuis! Op het paasbuffet staan diverse warme en koude gerechten, heerlijk vers (paas)brood van Meester Boulanger Haafs en als dessert heeft u de keuze uit diverse zoete lekkernijen. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een speciaal kinderbuffet.

Paasbrunch

Buffet met koude & warme gerechten, luxe broodsoorten & beleg, verse jus d’orange, melk & karnemelk. Bekijk het gehele brunchmenu hier.

22,50 p.p.* 

* exclusief koffie/thee

Pasen Groningen

Voor de kids 

Voor onze kleine gasten maken we er natuurlijk een feestje van! Er staat weer een uitgebreid kinderbuffet klaar met zoete en hartige lekkernijen en natuurlijk een verrassingsei!
7,50 p.p.*

*4 t/m 12 jaar

 

 

Paasbrunch reserveren

De Paasbrunch wordt geserveerd op 21 en 22 april van 10.00 uur tot 14.00 uur. Heeft u speciale dieetwensen neem dan even contact met ons op via 050 3135335Reserveer eenvoudig online

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.