Home Landingspage High Tea in centrum Groningen

High Tea in centrum Groningen

Lekker shoppen in centrum Groningen? Maak er een feestje van met de High Tea bij ‘t Feithhuis! Onze High Tea bestaat uit: diverse soorten gebak van Meester Boulanger Haafs uit Haren, vegetarische quiche, mini sandwiches belegd met zalm, kipmayonaise en roomkaas met bieslook, scones en muffins, lemon curd en clotted cream. Daarbij drink je de beste thee van Bradley’s.

terras-centrum-groningen-feithhuis

“Gezellige en mooie ambiance , gastvrije ontvangst, heerlijke hapjes en drankjes. Voorkomend personeel, kortom fijn om hier te zijn” – Greetje Oosterhoff

Geniet met familie of vriendinnen van een leuke middag High Tea. Ontmoet elkaar in het centrum van Groningen, aan de rand van de Grote Markt. We heten je graag welkom in ons monumentale pand of onze prachtige stadstuin.

Vers & huisgemaakt

Traditioneel wordt de High Tea na de lunch geserveerd maar in ‘t Feithhuis Groningen ben je van ‘s ochtends vroeg tot vier uur ‘s middags welkom voor deze lekkernij. Onze High Tea wordt gemaakt van uitsluitend verse ingrediënten, diverse gebaksoorten, warme scones en muffins en o.a. diverse sandwiches. Bekijk onze menukaart.

High Tea voor grote groepen

De High Tea is uitstekend geschikt als intermezzo tijdens een dagje uit in Groningen. Maar ook grotere gezelschappen zijn van harte welkom. ‘t Feithhuis serveert de High Tea in buffetvorm tot 150 personen. Bruiloften, personeelsfeesten en familiedagen krijgen een feestelijk tintje als de High Tea geserveerd wordt.

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station.

Direct online reserveren?

Boek via de website of neem vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen 050 820 0380