Koffie drinken in ‘t Feithhuis: een bijzondere ervaring!

In ’t Feithhuis werken we met gepassioneerde barista’s en top kwaliteit koffie. Een keer proberen? Kom gezellig langs, neem plaats in het café of de lounge en geniet van een heerlijke cappuccino, latte macchiato of espresso. Iets lekkers bij de koffie? Ons gebak is vers en komt uit eigen keuken.

Top barista’ s achter de bar

Bij ‘t Feithhuis werken we met passie voor ambacht aan onze producten. Onze koffie is daarvan een mooi voorbeeld. Zoals de Italianen leiden wij onze barmedewerkers op tot barista. De barista is een vakman die alle fijne kneepjes kent die voor de bereiding van een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato nodig zijn. Zelf leren hoe je de lekkerste koffie zet en de mooiste latte art maakt? Kom dan een Barista Workshop bij ons volgen!

Het verhaal achter onze koffie

‘t Feithhuis werkt dagelijks met de beste koffie melanges van World of Barista. De twee melanges die u in ’t Feithhuis proe ft zijn Grand en ‘t Feithhuis. Deze koffies hebben beide een naam met een persoonlijke betekenis. Zo heeft de voorheen genaamde Dark melange de naam ‘t Feithhuis gekregen omdat eigenaar van World of Barista, Ulas Tarakci, bijna 8 jaar werkzaam is geweest binnen ‘t Feithhuis als hoofd Barista en trainer. Als eerbetoon aan ‘t Feithhuis heeft hij deze koffie naar ’t Feithhuis vernoemt. De naam Grand, voorheen Medium melange, is vernoemt naar het Grand Theatre in Groningen waar World of Barista eind 2014 zijn eerste espresso bar opende.

Uitgesproken smaken

‘t Feithhuis: Deze melange is afkomstig uit Costa Rica en Brazilië. Hij is krachtig en rijk van smaak met in de afdronk het zoete van karamel en nuances van noten, cacao en salmiak.

Grand: Qua smaak is deze Columbia Supremo melange aromatisch van smaak met een mooie balans van zoet en zuur met nuances van karamel en een aangename zachte, zoete afdronk.

De beste koffie thuis?

De koffie melanges Grand & ‘t Feithhuis zijn ook in ‘t Feithhuis te verkrijgen in een verpakking van 1 kg (€ 21,00) of 250 gram (€ 7,50).

 

Kom langs en proef zelf!

Reserveren