In centrum Groningen, nabij de Grote Markt kunt u 7 dagen per week terecht voor een uitgebreid ontbijt.

Wilt u uw dagje of weekendje Groningen feestelijk aankleden geniet dan bijvoorbeeld van onze uitgebreide ontbijttafel. Liever de dag licht en gezond beginnen? Dan is onze “Gezonde start” een goede optie: op tafel staat verse jus d’orange,  een frisse fruitsalade en yoghurt met muesli en bloemenhoning. Nieuwsgierig naar wat we nog meer serveren? Bekijk hier onze menukaart.

Ontbijt op het terras

Niks lekkerder dan met de zon op je gezicht en een kop koffie in je hand langzaam wakker worden. Wanneer het weer het toelaat geniet dan van een lekker ontbijt op ons terras. In combinatie met een kop heerlijke koffie van World of Barista of onze fijne Fairtrade thee van Bradley’s een perfect begin van de dag!

Zakelijk ontbijt & grote groepen

Wilt u met een groep groter dan 10 personen komen ontbijten of wilt u uw vergadering combineren met een ontbijt? Grote groepen bieden wij in overleg een passend ontbijtarrangement. Bekijk de ontbijtmogelijkheden voor groepen

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Reserveren

’t Feithhuis is zeven dagen in de week geopend. Vanaf 10:30 uur bent u welkom voor ontbijt en tot 23:00 uur kunt u binnenlopen voor een borrel. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend. Reserveer eenvoudig online of bel naar 050 820 0380

Nieuwsgierig naar wat we serveren?

Bekijk de menukaart