Vandaag lanceert t’Feithhuis haar nieuwe website.
Door een vernieuwde en frisse layout, een nieuwe duidelijke indeling en het laatste nieuws, hopen we onze informatie gemakkelijk beschikbaar te stellen voor onze gasten.

Op onze nieuwe website geven we u meer informatie over de producten en services die wij aanbieden. Op de pagina kaart en keuken vertellen we u over onze producenten, onze duurzaamheid, koffie en we hebben een aantal leuke recepten voor u. Daarnaast hebben we op onze website een pagina speciaal voor uitjes en meetings. Hier kunt u terecht voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, en natuurlijke leuke uitjes.

Ook willen we u graag doormiddel van onze nieuwe website laten zien waar t’Feithhuis voor staat. t’Feithhuis is de ontmoetingsplaats voor Groningers en haar gasten. Wij werken voortdurend aan groei, kwaliteit en beleving waardoor we betrokken kunnen blijven met onze leefomgeving. Met passie voor ambacht werken wij aan optimale gastvrijheid en een hoogwaardig product. We werken als één team en geven elkaar de ruimte om te groeien.