Onze chef heeft samen met zijn keukenteam een prachtig Wildmenu samengesteld! Voor 24,50 geniet je van 3 gangen en voor 29,50 van een 4 gangen Wildmenu met mooie producten uit het seizoen. Echt uitgebreid tafelen? Voor 32,50 geniet je van 5 gangen Wild! Nieuwsgierig naar het menu?

Voorgerecht

Paté van gevogelte

met rode biet, brioche en gevogelte-truffeldressing

 

Tussengerecht

Soep van knolselderij

en vanille met appel, bacon en paddenstoelen

 

                   Tussengerecht (bij 5 gangen)

Gekonfijte eendenbout

met zuurkool, hollandaise van Groninger mosterd en aardappelkaantjes

 

Hoofdgerecht

Hertenfilet en sukade

met crème van zoete aardappel, gerookte amandel, chorizo en saus van lavas

 

Nagerecht

Panna Cotta van koffie en yuzu

met lychee, fudge en sorbet van mango & passievrucht