Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca en komt een glimlach bij jou vanzelf? Bij ’t Feithhuis houden we van mensen en hun omgeving, zijn we zo duurzaam als we kunnen en maken zoveel mogelijk plezier. Ben jij de gastheer of gastvrouw die we zoeken? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening ontvang je gasten, neem je bestellingen op, kun je de menukaart toelichten en kun je onze gasten adviseren over verschillende wijn-spijs combinaties. Samen met je collega’s maak je de verwachtingen en wensen met een grote glimlach waar. Je wordt allround ingezet als runner en wijkloper op ontbijt, lunch en diner.

Wie zoeken we?
Een gemotiveerde medewerker met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré en servicegericht gastcontact is voor jou een 2e natuur. Je vindt het leuk om in een team te werken en van een drukke lunch of een bomvol diner schiet je niet in de stress. Je bent flexibel inzetbaar en ook in de weekenden en avonden beschikbaar.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende baan in een leuk en hecht team.
Diverse trainingen en ‘on the job coaching’
Diverse sociale activiteiten.
Beloning conform horeca CAO.

Hebben we je interesse opgewekt? Reageer dan met een motivatiebrief en je cv via dit mailadres: susanne@feithhuis.nl t.a.v. Susanne Bottema

of per post

Stadscafé~Restaurant ’t Feithhuis
T.a.v. Susanne Bottema
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen