Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis is al sinds jaar en de dag dé plek in Groningen centrum voor een (h)eerlijke lunch.

Klassiekers als de clubsandwich en de uitsmijter sieren onze uitgebreide lunchkaart maar ook voor huisgemaakte soep, een gezonde salade of een lekkere burger bent u bij ‘t Feithhuis op de goede plek.

Zakelijke lunch & grote groepen

Gelegen in centrum Groningen, op steenworp afstand van de Grote Markt biedt het monumentale pand een prettige ambiance voor u en uw zakenrelatie(s).

Grote groepen bieden wij in overleg een passend luncharrangement. Bekijk hier de lunchmogelijkheden voor groepen.

Lunch op het terras

Wanneer de zon het toelaat, is ons terras open. Heerlijk beschut, net achter de Grote Markt, geniet u van uw lunch op ons terras. Uit de wind, in de zon en met een jazzmuziekje op de achtergrond.

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Reserveren

’t Feithhuis is zeven dagen in de week geopend. Vanaf 10:30 uur bent u welkom voor ontbijt en tot 23:00 uur kunt u binnenlopen voor een borrel. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend. Reserveer eenvoudig online of bel naar 050 820 0380

 

Nieuwsgierig naar wat we serveren?

Bekijk de menukaart