Home Lunch in centrum Groningen

Lunch in centrum Groningen

Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis is al sinds jaar en de dag dé plek in Groningen centrum voor een (h)eerlijke lunch. Klassiekers als de clubsandwich en de uitsmijter sieren onze uitgebreide lunchkaart maar ook voor huisgemaakte soep, een gezonde salade of een lekkere burger bent u bij ‘t Feithhuis op de goede plek.

lunch-restaurant-groningen-feithhuis

 

Zakelijke lunch & grote groepen

Gelegen in centrum Groningen, op steenworp afstand van de Grote Markt biedt het monumentale pand een prettige ambiance voor u en uw zakenrelatie(s).

Grote groepen bieden wij in overleg een passend luncharrangement. Kijkt u op onze menukaart voor de mogelijkheden of informeer vrijblijvend. Bel naar 050 313 5335 of mail naar het@feithhuis.nl.

Lunch op het terras

Wanneer de zon het toelaat, is ons terras open. Heerlijk beschut, net achter de Grote Markt, geniet u van uw lunch op ons terras. Uit de wind, in de zon en met een jazzmuziekje op de achtergrond.

volterras

“Van buiten lijkt ’t Feithhuis een klassiek eetcafé, maar wie naar binnen loopt en de achtertuin (beter nog: het dakterras!) weet te vinden, waant zich in een hidden gem midden in de Groningse binnenstad.” – De 11 beste verborgen terrassen van Nederland – Esquire.nl

Bereikbaarheid

‘t Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station. Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving.