Home Kerstdiner in centrum Groningen

Kerstdiner in centrum Groningen


Kerstdiner Groningen

Tijdens de kerstdagen uit eten in centrum Groningen? Op kerstavond, 1e en 2e kerstdag kun je genieten van een 4 gangen kerstdiner in ’t Feithhuis. Chefkok Gerlof Castelein heeft samen met zijn team weer een prachtig kerstmenu samengesteld met volop producten uit het seizoen. Nieuwsgierig naar wat we serveren? Bekijk hier het kerstmenu.


  • * het kerstdiner is te reserveren vanaf 17.00 uur
  • * 42,50 p.p.
  • * kinderen tot 4 jaar eten gratis en voor kinderen vanaf 4 jaar is er een speciaal kidsmenu

Uitgebreid brunchen tijdens kerst?

Ook dit jaar staat er op beide kerstdagen weer een luxe brunchbuffet klaar! Geniet samen met familie en vrienden van heerlijke warme en koude gerechten, luxe broodsoorten van Bakkerij Haafs en huisgemaakte zoete lekkernijen. Onze kleine gasten kunnen genieten van hun eigen kinder kerstbuffet! Lees hier meer over de kerstbrunch.

Een heerlijke kerst met de Feithhuis Kerstbox!

In een handomdraai een fantastisch driegangen kerstdiner op tafel zetten? Dat doe je met de Feithhuis Kerstbox! In de box zit een duidelijke omschrijving, foto’s van de gerechten en menukaartjes voor op tafel. Zo kan er niks mis gaan en genieten jij en je gasten van een onbezorgde kerst! Lees hier meer over de Kerstbox.

Reserveer je tafel online

Voorkom teleurstellingen en reserveer op tijd. Boek via de website of neem vrijblijvend contact op met onze afdeling reserveringen 050-3135335
Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen en allergieën. Geef ze door bij je reservering