Met vrienden, familie of collega’s feestelijk het jaar afsluiten? Ga voor 1 van onze kerstborrel arrangementen!

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor de jaarlijkse kerstborrel? ’t Feithhuis biedt diverse kerstborrel arrangementen op aanvraag. We bieden ruimte voor groepen tot 200 personen en kunnen uw borrel uiteraard ook op uw (bedrijfs)locatie verzorgen.

Wilt u liever met een besloten groep een ruimte huren voor uw kerstborrel? Ook dat is geen probleem. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kerstborrel arrangementen

Een kerstborrel hoort natuurlijk extra feestelijk te zijn en daarom pakken we tijdens de feestdagen graag uit met de hapjes! Wij zorgen voor een borrelarrangement dat past bij uw wensen. Alle hapjes komen vers uit eigen keuken en lopen uiteen van een schaal Hollandse bitterballen tot culinaire borrelgerechten.

Kerstborrel op locatie?

‘t Feithhuis komt graag bij u thuis of in het bedrijf. We hebben ruime ervaring in het faciliteren van feestelijke borrels. Heeft u iets te vieren dan denken we graag met u mee over de invulling van hapjes, drankjes en desgewenst ook aankleding en entertainment.

Borrelen op het winterterras

Ook dit jaar wordt ons terras weer omgetoverd in winterse sferen. Het terras is deels overdekt en verwarmd en is bij uitstek de plek om uw borrel te combineren met een winter-bbq. 

Een feestelijke borrel is bij ons al mogelijk vanaf 13,50 p.p. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een arrangement op maat? Neem contact op met onze afdeling reserveringen 050 820 0380 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Vraag offerte aan

Meer informatie