Home Kerst & Eindejaarsborrel

Kerst & Eindejaarsborrel

 

Nieuwjaarsborrel

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om samen met collega’s, vrienden of familie het jaar feestelijk af te sluiten? ’t Feithhuis biedt ruimte aan groepen tot 250 personen en denkt graag met u mee over een feestelijke invulling.

Kerstborrel

Vlak voor de kerstdagen en de kerstvakantie nog even samen met collega’s terugblikken op het afgelopen jaar. Dat is natuurlijk het leukst onder het genot van een hapje en een drankje! Wilt u de borrel combineren met een diner? Ook dat is mogelijk. We bieden verschillende diner opties aan. Zo serveren we het diner in buffetvorm, aan tafel of bijvoorbeeld als proeverij. In ’t Feithhuis is het mogelijk om tot 200 personen te dineren. We bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek.

Eindejaarsborrel

Feestelijk het jaar afsluiten doe je natuurlijk in ’t Feithhuis! In de sfeervolle entree bieden wij een grote open ruimte met gezellige bar, perfect voor een eindejaarsborrel. Liever een besloten ruimte? Dat kan ook. Onze Martinikamer of de Sint Janszaal lenen zich daar uitstekend voor. Naast de hapjes en de drankjes kunnen we op verzoek entertainment en passende aankleding regelen.

Winter barbecue

Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een uitgebreide Winter BBQ! Het terras is aangekleed in winterse sferen met vuurkorven, dekens en natuurlijk onze Stoov kussens

Ondertussen worden à la minute de lekkerste gerechten van de grill klaar gemaakt.

Meer informatie & reserveren

Telefonisch of in een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden voor uw kerst/eindejaarsborrel of winterbarbecue. U ontvangt van ons een offerte op maat. Bel 050 313 5335 om een afspraak te maken of laat uw gegevens achter via het@feithhuis.nl zodat we contact met u op kunnen nemen.

Wilt u alvast een indruk krijgen? Bekijk dan hier onze borrelarrangementen.