Home Menukaart Onze producenten

Onze producenten

Wij werken, waar mogelijk, met producten uit de regio. Onze betrokkenheid bij streekproducten gaat over smaak, versheid en duidelijkheid in herkomst. Van dichtbij het verst!

Het Grasdierdorp

Er is weer varkensvlees met smaak. Dat vlees komt van de Grasdierdorp varkens. De oorsprong van deze bontgekleurde varkens ligt in Drouwenerveen. In het Grasdierdorp kunnen de varkens naar hartenlust wroeten en scharrelen en dat proef je terug in de producten.

 

De Mekkerkast

Bij zorgboerderij de Mekkerkast in Sebaldeburen halen wij biologische geitenkaas. Hier werken mensen en dieren samen in een fijne omgeving. Er wordt heerlijke kaas gemaakt.

 

De Goede Vissers

De Goede Visser maakt het verschil in goede vis. De zorgvuldig en verantwoorde vangstmethode garandeert topkwaliteit. De korte handelsketen zorgt ervoor dat de vis supervers op het bord komt.

Hoeve Sonneclaer

Al ons ijs wordt bereid bij de biologische melkveehouderij en ijsmaker Hoeve Sonneclaer. Een ambachtelijk bereid product uit Drenthe.

Kleikracht

In het Groningse Reitdiepdal bevindt zich biologisch melkveebedrijf en kaasboerderij Kleikracht. De biologische Kleikracht kaas staat bekend om zijn authentieke smaak en is E-nummer vrij.

Van Zwol

Aardappelen zijn niet saai, ouderwets of traditioneel. Aardappelen zijn lekker, puur en helemaal van nu. Bij akkerbouwbedrijf van Zwol uit Spijk staan ze voor kwaliteit en dat proef je!