Geniet samen van de Feithhuis High Tea!

De High Tea bestaat uit diverse koude en warme hapjes, zowel hartig als zoet. Uiteraard geserveerd met jam en clotted cream en de heerlijkste thee van Bradleys.

Geniet met familie of vriendinnen van een leuke middag High Tea. Ontmoet elkaar in het centrum van Groningen, aan de rand van de Grote Markt. We heten je graag welkom op ons terras.

Reserveren

Wij verzorgen de High Tea uitsluitend op reservering. Het Feithhuis is zeven dagen in de week geopend. Traditioneel wordt de High Tea na de lunch geserveerd dus ben je vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur welkom voor deze lekkernij.

Afhalen

Bestel online de High Tea en geniet thuis van onze hapjes. Het is elke dag mogelijk om uw bestelling af te halen tussen 11:00-17:00. Bezorgingen verzorgen wij enkel op aanvraag. Bestellingen kunnen tot een dag van te voren gemaakt worden tot uiterlijk 20.00 uur. Voor het maken van een bestelling kun je onderstaande link gebruiken.

Helaas kunnen wij niet in alle gevallen rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën.

Bereikbaarheid

Het Feithhuis is centraal gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt. Er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving en we zitten op 10 minuten lopen vanaf het Centraal station.

High tea

Bestel direct

Meer informatie over het driegangenmenu

Bekijk hier