Afhalen

Bestel het Feithhuis drie-gangen keuzemenu of de Feithhuis Hightea! Je kunt nu ook een prachtig vier-gangen kerstmenu (ook vegetarisch) afhalen tijdens de feestdagen: vier kerst dit jaar thuis met Feithhuis en laat je verassen. Wil je het speciaal maken? Bekijk dan vooral ook de selectie van onze kelderwijnen.

 

Feithhuis Keuzemenu

Bestel direct

Viergangen Kerstmenu

Bestel direct

Feithhuis Hightea

Bestel direct

Kelderwijnen

Bestel direct

Geniet van allerlei lekkers van Feithhuis bij je thuis. Afhalen is elke dag mogelijk vanaf 11:00 – 17:00 >> voor 20:00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Bestel alvast voor kerst het vier-gangen kerstmenu (ook vegetarisch) en zet met enkele kleine handelingen heerlijke gerechten op tafel. Maak het romantisch of vier kerst gezellig thuis met vrienden of familie. Op de kerstdagen is onze High tea ook extra feestelijk! Op 24,25 en 26 december is Afhalen mogelijk tussen 12:00 uur -16:00 uur.

Wij brengen de Feithhuis kwaliteit bij uw thuis. Wij verzorgen het Feithhuis keuzemenu uitsluitend op reservering online. Helaas kunnen wij niet in alle gevallen rekening houden met specifieke dieetwensen of allergieën.

Bezorgingen doen we op aanvraag: 050 313 5335. Bezorgingen verzorgen wij enkel tot een straal van 10 KM.

Meer informatie over onze High tea

Meer informatie

Schrijf je in!

Wil je ook op de hoogte blijven van de aanbiedingen, ontwikkelingen en acties van ’t Feithhuis?
Meld je dan nu aan en mis niets!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.