Gaat u een avondje uit en bent u op zoek naar een restaurant in Groningen? Kom dan dineren in Groningen bij restaurant ‘t Feithhuis. In hartje centrum, naast de Martinikerk aan de Grote Markt voorziet ‘t Feithhuis u met veel plezier van (h)eerlijke producten.

Historie en toekomst, klassiek en modern, regionaal en werelds: bijzondere tegenstellingen komen samen in ‘t Feithhuis. Het klassieke pand uit 1400 met moderne inrichting is daarvan een voorbeeld, maar ook het menu biedt volop lokale en verantwoorde producten.

Onze menukaart

’t Feithhuis kiest bewust, is transparant in haar manier van werken en voelt zich betrokken bij haar leefomgeving en het milieu. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder smaakvol! Nieuwsgierig naar onze menukaart? Bekijk het menu online of reserveer een tafel

Lokale leveranciers

In ‘t Feithhuis werken we volop met producten uit de regio. Veel van de producten maakt onze chefkok naar eigen receptuur en waar mogelijk worden verantwoorde en biologische producten gebruikt. Prijs en kwaliteit zijn zo optimaal in balans.  Zo leer je Groningen pas echt kennen.

Bijzondere wensen zijn geen probleem

Bent u vegetarisch? Eet u glutenvrij, lactosevrij, koolhydraat- of zoutarm? Dat is geen probleem in ‘t Feithhuis. We weten hoe vervelend het is om niet alles te kunnen eten en spelen hier graag op in. Geef uw wensen aan ons door en het keukenteam zorgt voor een passende oplossing.

“Eindelijk een restaurant waar ze mij niet afwimpelen met een notenallergie. Vaak hoor ik dat ik het dan beter niet kan doen. Nu een restaurant gevonden waar ik alles van de high tea mag hebben! En gelukkig maar, want ik vond het allemaal heerlijk! De prijs en wat je ervoor krijgt is het zeker waard! Hier kom je ontspannen en met een volle buik van alle heerlijkheden weer vandaan! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Tot snel!” – Esmeralda Kenter

Dineren met een groep

Wilt u met een groter gezelschap komen dineren? Ook dat is mogelijk. ‘t Feithhuis biedt verschillende dineropties aan. Zo serveren we het diner bijvoorbeeld in buffetvorm, aan tafel of als proeverij. Bij ons is het mogelijk om tot 200 personen te dineren en u kunt uit verschillende ruimtes kiezen. Bekijk de mogelijkheden voor grotere groepen.

Dineren op het terras

Windstil, afgesloten van de doorgaande weg en met een jazzmuziekje op de achtergrond. Wijntje op tafel en de zomerzon op de achtergrond. Op ons terras is het heerlijk toeven in de zomer. Lees meer over ons terras.

Afsluiten met een goede kop koffie

In ’t Feithhuis werken we met top kwaliteit koffie en de beste Barista’s. We serveren de melanges van World of Barista: ‘Grand’ en ‘Feithhuis’. Benieuwd naar het verhaal van onze koffie? Lees hier het persoonlijke verhaal.

Reserveren

’t Feithhuis is zeven dagen in de week geopend. Vanaf 10:30 uur bent u welkom voor ontbijt en tot 23:00 uur kunt u binnenlopen voor een borrel. Onze keuken is dagelijks tot 22:00 uur geopend. Reserveer eenvoudig online of bel naar 050 820 0380

Nieuwsgierig naar wat we serveren?

Bekijk de menukaart