Home Neem contact op ’t Feithhuis middelpunt stadsvernieuwing!

’t Feithhuis middelpunt stadsvernieuwing!

Ondanks de bouw en sloop werkzaamheden om ons heen willen wij u laten weten dat ’t Feithhuis gewoon doorgaat en attenderen we u graag op een aantal zaken.

Grote Markt in Groningen wordt de komende jaren ingrijpend veranderd. De oostwand van dit centrale plein én het gebied daar direct achter gaan op de schop. Aan de Grote Markt komt een nieuwe gevelwand, waarbij de oude rooilijn wordt hersteld om de Grote Markt haar vooroorlogse proporties terug te geven.

De bovengrondse Naberparkeergarage is inmiddels gesloopt, deze parkeerplaatsen komen ondergronds terug. De sloop van de parkeergarage maakt ruimte vrij voor een culturele trekker van formaat: het Groninger Forum.

Parkeren

Ondanks dat de Naberpassage er niet meer is, kunt u nog steeds parkeren op de volgende adressen:

Parkeergarage provinciehuis
Sint Jansstraat 4
maandag t/m vrijdag: 18.00 – 00.00 uur
zaterdag: 10.00 – 00.00 uur
koopzondag: 12.00 – 00.00 uur

Parkeergarage UMCG
hanzeplein (24/7)

De sloopwerkzaamheden zijn zo gepland dat u hier geen last of hinder van zult ondervinden gedurende de zomermaanden en u dus de hele zomer weer kunt komen genieten in onze stadstuin!
Gedurende de zomer zal er archeologisch onderzoek plaatsvinden op de plek waar voorheen de Naberparkeergarage zat. ’t Feithhuis biedt u een perfecte uitvalsbasis om in een stukje historie van de stad te duiken!