Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsborrel in het centrum van Groningen?

Naast de Martinikerk aan de Grote Markt vindt u ons karakteristieke pand dat beschikt over verschillende ruimtes en een stadstuin met groot terras. Of u nou een locatie zoekt voor een groep van 20 of 250 personen, wij heten u graag welkom.

Waarom uw bedrijfsborrel in ‘t Feithhuis?

In de sfeervolle entree bieden wij een grote open ruimte met gezellige bar, perfect voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel. Wilt u liever met een besloten groep een ruimte huren voor een afscheidsborrel, promotie of jubileum? Ook dat is geen probleem. ‘t Feithhuis bied verschillende mogelijkheden en is direct gelegen naast de Martinikerk aan de Grote Markt in Groningen.

De voordelen:
· Aparte ruimtes voor bedrijfsborrel
· Groepen van 10 tot 250 personen
· Terras of deel terras afhuren
· 10 minuten lopen vanaf Centraal station
· Borrel hapjes vers uit eigen keuken
· Live muziek mogelijk
· 7 dagen in de week open

Borrelarrangementen

Naast het borrelen mogen de hapjes natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen voor een borrelarrangement dat past bij uw wensen. Alle hapjes komen vers uit eigen keuken en lopen uiteen van een schaal Hollandse bitterballen tot culinaire borrelgerechten. Bekijk hier onze borrelarrangementen.

Zakelijk diner

Wilt u uw borrel combineren met een diner? Ook dat is mogelijk. We bieden verschillende diner opties aan. Zo serveren we het diner in buffetvorm, aan tafel of bijvoorbeeld als proeverij. In ‘t Feithhuis is het mogelijk om tot 200 personen te dineren. Nieuwsgierig naar wat we zoal serveren? Bekijk hier onze groependinerkaart.

‘t Feithhuis regelt maatwerk

In een persoonlijk gesprek met een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden voor uw bedrijfsborrel. U ontvangt van ons een offerte op maat. Bel 050 313 5335 om een afspraak te maken of laat uw gegevens achter via het@feithhuis.nl zodat we contact met u op kunnen nemen.