Home Babyshower High Tea

Babyshower High Tea

 

Is er iemand uit je familie of vriendenkring in verwachting en wil je de aanstaande mama graag verrassen? Organiseer een babyshower in Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis in Groningen!

 

Babyshower High Tea

Een high tea leent zich erg goed voor een babyshower. Gezellig met vriendinnen, familie en de aanstaande mama bijkletsen onder het het genot van diverse soorten thee met natuurlijk de nodige zoete en hartige lekkernijen.

Onze High Tea bestaat uit: gebak van Meester Boulanger Haafs uit Haren, mini sandwiches met divers beleg, vegetarische quiche, warme scones en muffins met lemon curd en clotted cream. Daarbij drink je de beste thee van Bradley’s. Op verzoek kunnen wij zorgen voor een leuk presentje voor de aanstaande moeder. Kijk hier voor meer informatie voor het complete babyshower arrangement.

Babyshower High tea

Lunch en diner

Je kunt de aanstaande moeder natuurlijk ook verrassen met een heerlijke lunch of diner. Nieuwsgierig naar onze menukaart? Bekijk het menu online of reserveer een tafel

Ons terras

Wanneer het weer het toe laat heten we je van harte welkom op ons terras. Verscholen achter onze monumentale gevel ligt onze besloten stadstuin. Wil je de babyshower in de buitenlucht vieren? Laat het ons weten en wij zorgen dat er een tafel voor klaar staat.

Bijzondere wensen?

Wil je vegetarisch eten of is er sprake van intolerantie of een allergie? Dat is geen probleem bij het Feithhuis. Geef je wensen aan ons door en het keukenteam zorgt voor een passende oplossing.

Heb je een bepaald thema in gedachten of wensen ten aanzien van de aankleding? Wil je iemand inhuren voor een workshop? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel naar 050 313 5335 of mail naar het@feithhuis.nl

Ambiance en Locatie

babyshower Groningen

Gelegen naast de Martinitoren in centrum Groningen is ‘t Feithhuis al sinds jaar en dag de plek voor ontbijt, lunch, diner, borrel en high tea. Ons monumentale pand en onze besloten stadstuin bieden een intieme setting voor zowel grote als kleine gezelschappen.  Alvast even binnen kijken? Bekijk hier een sfeerimpressie. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en we zitten op 10 minuten loopafstand van het centraal station.

 

i

 

“Gisteren met 19 andere vrouwen van een heerlijke ‘hightea’ ter ere van een babyshower genoten! Het was super goed geregeld en georganiseerd door de medewerkers van het Feithhuis! De bediening en vooral het eten was voortreffelijk!

Heel erg bedankt voor de bijzondere dag van mijn schoonzus. Zonder jullie was het mij zeker niet gelukt! Een echte aanrader als het om een leuk feest gaat” –  Elizabeth, iens.nl

 Nieuwsgierig naar onze menukaart? Bekijk het menu online of reserveer een tafel

screenshot-2016-10-12-11-24-01