Home Workshops

Workshops

Barista workshop

Onder begeleiding van een van onze professionele Baristi (vakman in de bereiding van espresso), maak je kennis met de wondere wereld van koffie. Na ontvangst met een heerlijk kopje koffie, espresso of cappuccino, wordt er een presentatie over koffie gegeven. De oorsprong, bereiding en techniek komen hierbij een voor een aan bod. Daarna wordt er geluncht.

€44.50 p.p Meer informatie

SCAE Barista Skills Foundation

Aantal personen: 2 tot 5 Beschikbaar: Op aanvraag Tijdsduur: 2 dagen Doelgroep: De Speciality Coffee Association Europe (SCAE) is een organisatie voor kwaliteitskoffie met een trainingsprogramma en certificering voor Barista’s. Het SCAE Barista Skills Foundation koffie examen is bedoeld voor startende professionals die de fijne kneepjes van handmatig koffiezetten willen leren. Onder begeleiding van een van […]

€390 p.p Meer informatie

Etiquette Diner

Tijdens een gezellig 4 gangen diner leert u over tafeletiquette, wijnen en gerechten. Er worden praktische kennis en tips meegegeven om ontspannen te kunnen dineren met (zaken) relaties. Onze ervaren etiquette docente vertelt tussen de gangen door over “hoe het hoort”. Een leuke avond voor vrijgezellenfeest of studenten avond. Ook leuk als ontspanning met uw collega’s en relaties.

€57.50 p.p Meer informatie